Vén ragadozó

Vén ragadozó
Nektek annyi....

2015. február 21., szombat

Kétféle ZSIDÓSÁG







feladó: dr. Gyarmati Pál Fidesz MPSZ és más szervezetek

címzett: 
dr. Orbán Viktor (orbanviktor@orbanviktor.hu); titkarsag@me.gov.hu (titkarsag@me.gov.hu)

elküldve: 
2015. január 27. 18:11:37



Dr. Orbán Viktornak
    Miniszterelnök
    Magyarország

illetve

      ELNÖK

FIDESZ Magyar Polgári szövetség



Viktorkám,


 értem a béketeremtés szándékát, 

de erre a "progresszív" - már nem hívő, viszont a Magyarság feletti hatalmat bármi áron megszerezni kívánó, a vallásjogi téveszme, Jahu kiválasztott népe, mint univerzális bolondéria továbbörökítése a NEM VALLÁSOS, hanem DESTRUKTÍV  és bolsevik, anarcho-liberális SZUPREMÁCIÁT, felsőbbrendűséget hirdető Demszky-félék és a MAZSIHISZ kommunistái részéről irreális:
ŐK A LEGFŐBB ELLENSÉGÜNK.
Kik voltak, akik hazaáruló - mert NEM MAGYAR identitású - módon támadták a Hazát kormányodon keresztül 2011 januárja óta a barbár Nyugaton és az EU intézményekben?

 Ők megvetik a Nemzetet, 
mert a zsidók NEM MAGYAROK, 

hanem önálló, sajátos társadalmi egységekben (galutban, szórványban, gettókban, "gazdatestekben tenyésző", ) élő etnikum, 
mi több, sivatagi RASSZ. Ennek az endogámia parancsa az oka. 
S ettől sötét a dolog: a beltenyészettől.

Szóval vannak az 1848-49-es zsidó vallású magyar honvédek, akik aztán asszimilálódtak, - de nem 20 ezren, hisz 1850-ben az apostoli Magyar Királyság hatalmas területén elszórva mindössze, gyerek, nő, öreg és hadrafogható férfi CSAK 80 ezer fő volt...

Az 1867-es emancipációt itt megélők sora ismét a magyarosítás, a nemzeti lelkesedés és asszimiláció útjára léptek.

 DE az emancipáció MIATT érkezett lengyel, orosz, ukrán, német jiddis nyelvűek már a magyart sem tanulták meg.

 1890 után Herzl Tivadar, épp a bevett felekezetté nyilvánítás évében írta meg Párizsban, németül a "Judenstaat" című kitűnő szociológiai és államelméleti művét, de innentől kezdett minden megváltozni.

 1902-től, a szocialisták európai közössége két részre vált: a Marxot és követőit revideáló és korszerűsítő Bernstein-Kautsky féle modern szocdem polgári irányára, illet a megkergült anarchista - bolsevik romboláspárti, gyilkos, genocídiumok által megvalósítandó "forradalmi" irányzatra.
                                                                       
Vörösterrorista Brigád: Lenin-fiúk, Szamuely  Népbiztos  zsidó gyilkosai.)1919, 4 és fél hónap) Tömegbázis nélkül.

Ebben az "eszmei" irányzatban óriási majoritásban voltak a zsidó származásúak.
 A Magyar Királyságban is!

Ne csodálkozzunk '19-'20 nacionalista és az államiságot nagyrészt helyreállító, másrészt kőkemény és véres magyar reakcióján:
ÉBREDŐ MAGYAROK EGYESÜLETE
                                                                            
ÉRTSD: SZÓ SZERINT.
 frusztrált és a végsőkig elszánt háborús tiszti és tiszthelyettesi kar, civil, de felfegyverzett hazafiak a területi csonkítások és a keresztény hátterű, nagy tömegben nemzetiségi pesti munkásságot maga mögé állítani képtelen zsidó komisszárok lemészárlásában.

                                                                                
Döbbenj meg: alapítója és szellemi vezetője dr. Bajcsy-Zsilinszky Endre szarvasi földbirtokos, jogász, huszár őrnagy, aki a két vh. között a Fajvédő Párt, majd a Nemzeti Radikális Párt alapító-vezetője volt 1938-ig. S a "szocializmus " idején utcák, terek viselték a nevét.... :-D
Alapító társa és parancsnoka vitéz jákfai Gömbös Gyula vezérkari Ezredes volt, későbbi
M. Kir. Miniszterelnök.Rendteremtők, "+fehérek' voltak - de nekünk csak piros-fehér-zöldek... A MIEINK.
Még a Numerus Clausus is érthető a maradék 7,8 milliós összlakosság és az abból 900 ezer zsidó magas felülreprezentáltsága miatt, Trianon után.

Ne csodálkozzunk '19-'20 nacionalista és az államiságot nagyrészt helyreállító, másrészt kőkemény és véres magyar reakcióján tehát.


S a szovjet megszállás utáni első évtizedben ismét moszkovita zsidók és az erőszakszervezetekben, pártkáderekben MAGASAN felülreprezentált volt a zsidó elem, mintegy DUPLA elnyomás alá szorítva a magyar Nemzetet.

De hát ezt Te is tudod.

Némiképpen idekapcsolódva

 (amelyről blogbejegyzés is készül, lerántva a leplet  SOSEM  VOLT ANTIKOMMUNISTA, PATRIÓTA, NEMZETI LIBERÁLIS, FÜGGETLENSÉGI, - mert hiszen a Fidesz alapításakor jó, ha 13 éves volt, a rendszerváltáskor kis jóindulattal 15...), tehát:

A kancelláriaminisztered egy kakukktojás.

Ő CSAK A FÉKTELEN SZERZÉSVÁGYAT SZOCIALIZÁLTA!

Tőle és L. Simontól erednek a kommunikációs bakik, az állam és Kormányzás MI OLDALUNKON TÖRTÉNŐ "tohuvabohuja". S ne gyarapodjon látványosan épp a hivatali ideje alatt miniszter és államtitkár. Korrupciógyanús. 


Lázár jó frakcióvezető volt, 
de egy nárcisztikus és a versenyszféra nyerteseivel KÖZMEGBÍZATÁSA során versenyezni próbáló suttyó.
                                                     
dr. Lázár János "aranyifjű"
                             A L K A L M A T L A N ! ! !

 S NE IGAZOLJON BOLSEVISTA ZSIDÓKAT egy antikommunista párt Kormányába!!!

                                           
Zoltai (???) Gusztáv, bolsevik puffajkás és munkásőr, majd 1990-től nem hívő zsidó vezető, mint a NEMZETI-KERESZTÉNY, KONZERVATÍV Kormány tanácsadója !!! 2014.....

4 megjegyzés:

  1. Kommenteljetek, GYÁVA FÉRGEK!

    VálaszTörlés
  2. A paranoidok ugyan menekülnek innen, de ONNAN ORDÍTANAK vissza hazugságokat. Pl. a pálmafák alatt dagadtra hízott, kb. 40 éves "Dr". Déniáélijáhu Petrosz =Shimon.
    Vagy ÁKOS a Körtisz, aki szintén "öldöztetve " érezte itt magát, amikor lepasztozta a Magyar Militáns és erős identitású nNemzetet: mert csak ANNAK SZOLGÁLUNK, MAGUNK KÖZÜL VALÓNAK, aki arra érdemes! Más szolgalelkűség itten nincs, vén tróger Ákos, vezetőkre viszont - ALKALMASOKRA! - szükség van, te alig-ember....

    VálaszTörlés
  3. A büszkeBiszku Béla véreskezű belügyminiszter és kártékony állat 26 évet élhetett a KOMMUNIZMUS BUKÁSA UTÁN: igaz, 2010-ben egy konspiratív doku-filmben Novák Tamás és FŐKÉNT a Drága "Lelky Lola", SKRABSKY Fruzsina (Mandineresek) színvallásra késztették.
    Halálakor derült ki, hogy az ATEISTA VÖRÖS KOMISZSZAR a MAZSIHISZ egyik zsinagógája közösségének TAGJA VOLT!

    Posztomat igazolóan ez a tetű gyilkos is JUDEO-BOLSEVIK! És HEISLERÉKNEK A SZEMÜK SEM REBBENT MEG!

    A MAZSHISZ nem vallási, hanem DESTRUKTÍV, LAUDER-fajta mocskos bűnbanda, a MAZSÖK Elnöke ismét kap egy lebaszást tőlem....

    VálaszTörlés
  4. S megint VONULTAK....A "Saul fia" ellenére is.

    Kényszerbetegek és provokálnak. "EILAT Menete".....

    VálaszTörlés