Vén ragadozó

Vén ragadozó
Nektek annyi....

2016. május 13., péntek

Posztkommunista, hálózati, krypto-judaista és anarcho-liberális SZERVEZETTSÉG az Ügyvédi Kamarában

                                                                 




Az Esterházy Károly (....) XIX. századi arisztokrata ügyvéd, filoszemita díjával kitüntetett, ZSIDÓ SZOLGÁLATBAN ÁLLÓ és /vagy  vérségileg "nem kaukáziusi" ( a "caucasian" rassz kitalálói amerikai zsidók, a fehér emberre, europidra használják, AZZAL A NEM KEVÉS CSÚSZTATÁSSAL, hogy az ASKENÁZI ZSIDÓSÁGOT IS IDE SOROLTÁK BE! De pl. a SPANYOL az nekik LATIN!) - s főként nem turanid, pamíri vagy taurid, mint a magyar faj - SÉMITA, quasi "ügyvédek":

Budapesti Ügyvédi Kamarilla


Mindezen személyek MÉLYEN érdekeltek a 2010-ben létrejött és államszervezetileg, államelméletileg, alkotmányjogilag, EREDENDŐEN ADEKVÁT IDEOLÓGIAI,  
NEMZETI, KERESZTÉNY, mindezeknél fogva tradicionálisan, történelmileg kontinuus módon MAGYAR  jog-  államrendszer, s annak megdöntése útján az ELOSZTÁSI rendszer gyökeres, quasi "nyugatos", DESTRUKTÍV MEGVÁLTOZTATÁSÁBAN!!!!!

Ide sorolandó még Dr. Réti László, aki egy ügyvédi(!) kamarai választási csalás (!) gyanúja ESETÉN SEM, annak a választásnak az okaként a Kamara NAGYSZÁMÚ tagja által - bár nem állnak függelmi viszonyban az ÜK Elnökségétől - szervezett ZENDÜLÉS miatt pedig bizalomvesztés miatt

régesrég LE KELLETT VOLNA MONDANIA!

Ugyanis téveszmésen hatalmat és omnipotenciát, de érdekvédelmet NEM gyakorolva folytatta választott tisztségviselői megbízatását Ő és az Elnökségben ülő éceszgéberei is!!!                                               Dr. Réti László a globális pénzhatalmi "elit"(?!) előretolt bástyája, a PriceWaterHouseCoopers destruktív "agy"-tröszt vezető jogásza.

1 megjegyzés:

  1. Ez így nem elég.
    A Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége, mint KÖZÉLETI SZEREPPEL és HATÁSKÖRREL NEM RENDELKEZŐ természetes személy jogász vállalkozók, úm. "ügyvédek" RENREUTASÍTÁSÁRÓL és közigazgatási jogkövetkezmények kilátásba helyezéséről ŐKET és az Igazságügyi Minisztériumot egy szakmailag exact beadvánnyal megkeresem. "Ellenzéki nem marad szárazon!!"

    VálaszTörlés